
>
Французские закваски [Текст] //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 22-23.
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: французские булочные -- французькі булочні -- закваски -- процесс -- процес -- старинные рецепты -- старовинні рецепти --
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: французские булочные -- французькі булочні -- закваски -- процесс -- процес -- старинные рецепты -- старовинні рецепти --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|