
>
Использование топинамбура в молочных продуктах / К. К. Полянский [и др.] //
Пищевая промышленность : Ежемес. научно-производств. журнал. - 2008. - №3. - С. 40-41. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2008/3)
Ключові слова: переработка -- хранение -- биохимические ИССЛЕДОВАНИЯ --
Додаткові точки доступу:
Полянский, К.К.
, Котов В.В.
Гасанова, Е.С.
(Шифр в БД П698712/2008/3)
Ключові слова: переработка -- хранение -- биохимические ИССЛЕДОВАНИЯ --
Додаткові точки доступу:
Полянский, К.К.
, Котов В.В.
Гасанова, Е.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|