
>
631.644
Тихомиров, Д. А.Расчет инфракрасного излучателя электрической установки для пастеризации жидких продуктов [Текст] / Д. А. Тихомиров, А. В. Кузьмичев //
Тихомиров, Д. А.
Механизация и электрификация сел. хоз-ва : теорет. и науч.-практ. журн. - 2013. - N 5. - С. 14-17. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД М218069/2013/5)
Ключові слова: жидкие продукты -- пастеризация -- инфракрасный излучатель -- конструкция -- параметры -- рідкі продукти -- пастеризація -- інфрачервоний випромінювач -- конструкція -- параметри --
Анотація:
Обоснованы преимущества инфракрасного излучения для пастеризации жидких пищевых продуктов в тонком слое. Приведены зависимости температуры нагрева продукта от геометрических параметров излучателя.
Обґрунтовано переваги інфрачервоного випромінювання для пастеризації рідких харчових продуктів у тонкому шарі. Наведено залежності температури нагріву продукту від геометричних параметрів випромінювача.
Додаткові точки доступу:
Кузьмичев, А. В.
(Шифр в БД М218069/2013/5)
УДК | |
631.644 |
Ключові слова: жидкие продукты -- пастеризация -- инфракрасный излучатель -- конструкция -- параметры -- рідкі продукти -- пастеризація -- інфрачервоний випромінювач -- конструкція -- параметри --
Анотація:
Обоснованы преимущества инфракрасного излучения для пастеризации жидких пищевых продуктов в тонком слое. Приведены зависимости температуры нагрева продукта от геометрических параметров излучателя.
Обґрунтовано переваги інфрачервоного випромінювання для пастеризації рідких харчових продуктів у тонкому шарі. Наведено залежності температури нагріву продукту від геометричних параметрів випромінювача.
Додаткові точки доступу:
Кузьмичев, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|