>
636.087.7
Л 59
Линн Л. Ванг.Пpиpодные антиоксиданты и биоактивные пептиды: сохpанение качества пищевых пpодуктов и здоpовья [Текст] / Линн Л. Ванг, Юлинг Л. Ксьонг //
Л 59
Линн Л. Ванг.
Ефект. коpми та годiвля. - 2006. - N 2. - С. 30 - 34.
Ключові слова: isisn 030345 --
Додаткові точки доступу:
Юлинг Л. Ксьонг
| УДК | |
| 636.087.7 |
Ключові слова: isisn 030345 --
Додаткові точки доступу:
Юлинг Л. Ксьонг
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | г.к | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | г.к | . |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|