633.11«324»:006.015.5
Оцінювання взаємозв’язків показників якості зерна пшениці озимої [Текст] / І. Г. Протопіш //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 3. - С. 72-75. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2016/3)
УДК
633.11«324»:006.015.5
633.11«324»
006.015.5

Ключові слова: пшеница озимая -- пшениця озима -- клейковина -- вміст білка -- содержание белка -- натура зерна -- строки сівби -- сроки посева -- врожайність зерна -- урожайность зерна --
Анотація:
Встановлено сильну позитивну кореляційну залежність параметрів клейковини від вмісту білка в зерні пшениці, коефіцієнт кореляції, а також прямий кореляційний зв’язок між натурою зерна пшениці і вмістом білка в зерні r = 0,96.
Установлена сильная положительная корреляционная зависимость параметров клейковины от содержания белка в зерне пшеницы, коэффициент корреляции, а также прямая корреляционная связь между натурой зерна пшеницы и содержанием белка в зерне r = 0,96.