Фруктоза - перспективний цукрозамінник в технології діабетичних хлібобулочних виробів / В. І. Дробот [и др.] //
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - . - N 4. - С. 24-27. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З021376/2012/4)
Ключові слова: хлібобулочні вироби -- діабет -- цукрозамінники -- фруктоза -- бродіння -- клейковина -- в’язкість -- об’єм хліба -- хлебобулочные изделия -- диабет -- сахарозаменители -- фруктоза -- брожение -- клейковина -- вязкость -- объем хлеба --
Анотація:
В статті розглянуто можливість використання фруктози у виробництві хлібобулочних виробів для розширення асортименту діабетичних виробів. Встановлено вплив фруктози на перебіг процессу бродіння в тісті, формування його структурно-механічних властивостей та якість готових виробів порівняно з сахарозою
В статье рассмотрена возможность использования фруктозы в производстве хлебобулочных изделий для расширения ассортимента диабетических изделий. Установлено влияние фруктозы на ход процесса брожения в тесте, формирование его структурно-механических свойств и качество готовых изделий по сравнению с сахарозой
Додаткові точки доступу: