
>
Захарова, А. С.Хлеб с гречневым проделом из пшеничной муки разных сортов и типов / А. С. Захарова, Л. А. Козубаева //
Захарова, А. С.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2013. - N 4. - С. 51-52.
(Шифр в БД Х367526/2013/4)
Ключові слова: хлеб -- добавки -- гречневый продел -- физико-химические показатели качества хлеба -- физико-химические показатели качества пшеничной муки -- хліб -- добавки -- гречаний проділ -- фізико-хімічні показники якості хліба -- фізико-хімічні показники якості пшеничного борошна --
Додаткові точки доступу:
Козубаева, Л.А.
(Шифр в БД Х367526/2013/4)
Ключові слова: хлеб -- добавки -- гречневый продел -- физико-химические показатели качества хлеба -- физико-химические показатели качества пшеничной муки -- хліб -- добавки -- гречаний проділ -- фізико-хімічні показники якості хліба -- фізико-хімічні показники якості пшеничного борошна --
Додаткові точки доступу:
Козубаева, Л.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|