Збалансований хімічний склад - основа для нових зернових продуктів [Текст] / Д. О. Жигунов [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 3. - С. 34-36. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/3)
Ключові слова: голозерний овес -- голозерный овес -- хімічний склад -- химический состав -- круп’яна промисловість -- крупяная промышленность -- харчові продукти -- пищевые продукты -- масова частка білка -- массовая частица белка -- бетта-глюкан -- підвищення харчової цінності -- повышение пищевой ценности --
Анотація:
Розглянуто основні переваги використання голозерного вівса у харчовій промисловості, наведено особливості його хімічного складу. Представлено результати досліджень хімічного складу голозерного вівса сортів Соломон і Самуель, вирощеного на території України. Встановлено можливість використання розглянутих сортів вівса як сировини для виробництва продуктів функціонального призначення.
Додаткові точки доступу: