>
Изостатическое прессование как альтернативный способ увеличения сроков хранения пищевых продуктов растительного происхождения / В. Н. Сорокопудов [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2011. - N 6. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2011/6)
Додаткові точки доступу:
Сорокопудов, В. Н.
Мячикова, Е. Н.
Гаврюшенко, Е. Н.
Картушинский, В. А.
Сазонов, С. А.
(Шифр в БД П698712/2011/6)
Додаткові точки доступу:
Сорокопудов, В. Н.
Мячикова, Е. Н.
Гаврюшенко, Е. Н.
Картушинский, В. А.
Сазонов, С. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|