
>
577.15.004.14:630.830:634.1/.7:634.722(045)
Исследование условий ферментативного гидролиза ягод красной смородины / Е. В. Алексеенко [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 10. - С. 43-44 .
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
Ключові слова: ферментативный гидролиз -- ферментативный гидролизат -- мэк (мультиэнзимная композиция) -- фрутоцим-колор -- ксибитен-цел -- ксибітен-цел -- ферментативний гідроліз -- ферментативний гідролізат -- мек (мультиензимна композиція) --
Анотація:
Исследованы условия ферментативного гидролиза ягод красной смородины с применением мультиэнзимной композиции на основе ферментных препаратов Фрутоцим-Колор и Ксибитен-Цел. Определены оптимальные условия биокатализа для наибольшего выхода сока, накопления редуцирующих веществ и повышения экстракции физиологически функциональных ингредиентов ягод - органических кислот, полифенольных соединений, антоцианов, катехинов, витамина С.
Досліджено умови ферментативного гідролізу ягід червоної смородини з застосуванням мультиензимних композиції на основі ферментних препаратів Фрутоцим-Колор і Ксибітен-Цел. Визначено оптимальні умови біокаталізу для найбільшого виходу соку, накопичення редукуючих речовин і підвищення екстракції фізіологічно функціональних інгредієнтів ягід - органічних кислот, поліфенольних сполук, антоціанів, катехінів, вітаміну С.
Додаткові точки доступу:
Алексеенко, Е.В.
Чернобровина, А.Г.
Траубенберг, С.Е.
Осташенкова, Н. В.
Куликов, Н. Е.
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
УДК | |
577.15.004.14:630.830:634.1/.7:634.722(045) | |
577.15.004.14 | |
630.830 | |
634.1/.7 | |
634.722(045) |
Ключові слова: ферментативный гидролиз -- ферментативный гидролизат -- мэк (мультиэнзимная композиция) -- фрутоцим-колор -- ксибитен-цел -- ксибітен-цел -- ферментативний гідроліз -- ферментативний гідролізат -- мек (мультиензимна композиція) --
Анотація:
Исследованы условия ферментативного гидролиза ягод красной смородины с применением мультиэнзимной композиции на основе ферментных препаратов Фрутоцим-Колор и Ксибитен-Цел. Определены оптимальные условия биокатализа для наибольшего выхода сока, накопления редуцирующих веществ и повышения экстракции физиологически функциональных ингредиентов ягод - органических кислот, полифенольных соединений, антоцианов, катехинов, витамина С.
Досліджено умови ферментативного гідролізу ягід червоної смородини з застосуванням мультиензимних композиції на основі ферментних препаратів Фрутоцим-Колор і Ксибітен-Цел. Визначено оптимальні умови біокаталізу для найбільшого виходу соку, накопичення редукуючих речовин і підвищення екстракції фізіологічно функціональних інгредієнтів ягід - органічних кислот, поліфенольних сполук, антоціанів, катехінів, вітаміну С.
Додаткові точки доступу:
Алексеенко, Е.В.
Чернобровина, А.Г.
Траубенберг, С.Е.
Осташенкова, Н. В.
Куликов, Н. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|