
>
Нетрадиційна м’ясна сировина / Н. Усатенко [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 9/10. - С. 14-17.
(Шифр в БД Х686004/2009/9/10)
Ключові слова: м’ясо страусів --
Анотація:
Науковими дослідженнями підтверджено високу харчову й біологічну цінність м’яса африканських страусів та доцільність його використання при виробництві харчових продуктів.
Додаткові точки доступу:
Усатенко, Н.
Охріменко, Ю.
Свіриденко, Т.
Мартиненко, Л.
Кліщова, Т.
(Шифр в БД Х686004/2009/9/10)
Ключові слова: м’ясо страусів --
Анотація:
Науковими дослідженнями підтверджено високу харчову й біологічну цінність м’яса африканських страусів та доцільність його використання при виробництві харчових продуктів.
Додаткові точки доступу:
Усатенко, Н.
Охріменко, Ю.
Свіриденко, Т.
Мартиненко, Л.
Кліщова, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|