664.864
Т 43
Использование льняной муки в производсте пшенично-ржаных сортов хлеба [Текст] / Н. Н. Типсина, В. В. Матюшев, Л. В. Бочарова //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 9. - С. 46-48.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2018/9)
УДК
664.864

Ключові слова: пшенично-ржаной хлеб -- пшенично-житній хліб -- льняная мука -- лляна мука -- дозировка -- дозування -- рецептура -- режимы приготовления хлеба -- режими приготування хліба -- органолептические показатели -- органолептичні показники -- физико-химические показатели -- фізико-хімічні показники -- пищевая ценность -- харчова цінність --
Додаткові точки доступу: