
>
664.864
Т 43
Типсина, Н. Н.Использование льняной муки в производсте пшенично-ржаных сортов хлеба [Текст] / Н. Н. Типсина, В. В. Матюшев, Л. В. Бочарова //
Т 43
Типсина, Н. Н.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2018. - N 9. - С. 46-48.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2018/9)
Ключові слова: пшенично-ржаной хлеб -- пшенично-житній хліб -- льняная мука -- лляна мука -- дозировка -- дозування -- рецептура -- режимы приготовления хлеба -- режими приготування хліба -- органолептические показатели -- органолептичні показники -- физико-химические показатели -- фізико-хімічні показники -- пищевая ценность -- харчова цінність --
Додаткові точки доступу:
Матюшев, В. В.
Бочарова, Л. В.
(Шифр в БД Х367526/2018/9)
УДК | |
664.864 |
Ключові слова: пшенично-ржаной хлеб -- пшенично-житній хліб -- льняная мука -- лляна мука -- дозировка -- дозування -- рецептура -- режимы приготовления хлеба -- режими приготування хліба -- органолептические показатели -- органолептичні показники -- физико-химические показатели -- фізико-хімічні показники -- пищевая ценность -- харчова цінність --
Додаткові точки доступу:
Матюшев, В. В.
Бочарова, Л. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|