
>
664.68
Вольф, Е. Ю.Влияние порошка тыквы на реологические свойства теста и органолептические показатели блинчиков / Е. Ю. Вольф, Н. М. Птичкина //
Вольф, Е. Ю.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 8. - С. 20-21 . - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: порошок тыквы -- "миксолаб" -- блинчики -- порошок гарбуза -- млинчики --
Анотація:
Изучено влияние порошка тыквы на реологические свойства теста. Исследованы органолептические показатели блинчиков, в рецептуре которых часть муки заменена порошком тыквы. Определены оптимальные концентрации порошка тыквы, положительно влияющие на технологические, органолептические и экономические показатели, а также на пищевую ценность готовых изделий.
Вивчено вплив порошку гарбуза на реологічні властивості тіста. Досліджено органолептичні показники млинчиків, в рецептурі яких частина борошна замінена порошком гарбуза. Визначено оптимальні концентрації порошку гарбуза, що позитивно впливають на технологічні, органолептичні та економічні показники, а також на харчову цінність готових виробів.
Додаткові точки доступу:
Птичкина, Н. М.
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
УДК | |
664.68 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: порошок тыквы -- "миксолаб" -- блинчики -- порошок гарбуза -- млинчики --
Анотація:
Изучено влияние порошка тыквы на реологические свойства теста. Исследованы органолептические показатели блинчиков, в рецептуре которых часть муки заменена порошком тыквы. Определены оптимальные концентрации порошка тыквы, положительно влияющие на технологические, органолептические и экономические показатели, а также на пищевую ценность готовых изделий.
Вивчено вплив порошку гарбуза на реологічні властивості тіста. Досліджено органолептичні показники млинчиків, в рецептурі яких частина борошна замінена порошком гарбуза. Визначено оптимальні концентрації порошку гарбуза, що позитивно впливають на технологічні, органолептичні та економічні показники, а також на харчову цінність готових виробів.
Додаткові точки доступу:
Птичкина, Н. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|