
>
633.18:631.674.2
Опалко, В.Механізована технологія вирощування рису [Текст] / В. Опалко, М. Гузь //
Опалко, В.
Новини агротехніки : виробничо-практичний журнал. - 2011. - N 5/6. - С. 32-36.
(Шифр в БД Н697684/2011/5/6)
Ключові слова: підготовка ґрунту -- етапи зрошення -- підживлення -- глибоке загортання насіння -- без затоплення -- гербіциди -- фацет кс -- сиріус -- подготовка почвы -- этапы орошения -- подкормка -- глубокая заделка семян -- без затопления -- гербициды -- сириус --
Анотація:
Зерно рису містить 7-8 % білків, 0,2-0,5 % жиру і 80-88 % крохмалю. Харчову цінність рису придають висока перетравність (90-98 %) та засвоюваність (96 %).
Зерно риса содержит 7-8% белков, 0,2-0,5% жира и 80-88% крахмала. Пищевую ценность риса придают высокая переваримость (90-98%) и усвояемость (96%).
Додаткові точки доступу:
Гузь, М.
(Шифр в БД Н697684/2011/5/6)
УДК | |
633.18:631.674.2 | |
633.18 | |
631.674.2 |
Ключові слова: підготовка ґрунту -- етапи зрошення -- підживлення -- глибоке загортання насіння -- без затоплення -- гербіциди -- фацет кс -- сиріус -- подготовка почвы -- этапы орошения -- подкормка -- глубокая заделка семян -- без затопления -- гербициды -- сириус --
Анотація:
Зерно рису містить 7-8 % білків, 0,2-0,5 % жиру і 80-88 % крохмалю. Харчову цінність рису придають висока перетравність (90-98 %) та засвоюваність (96 %).
Зерно риса содержит 7-8% белков, 0,2-0,5% жира и 80-88% крахмала. Пищевую ценность риса придают высокая переваримость (90-98%) и усвояемость (96%).
Додаткові точки доступу:
Гузь, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|