633.18:631.674.2
Механізована технологія вирощування рису [Текст] / В. Опалко, М. Гузь //
Новини агротехніки : виробничо-практичний журнал. - . - N 5/6. - С. 32-36.
(Шифр в БД Н697684/2011/5/6)
УДК
633.18:631.674.2
633.18
631.674.2

Ключові слова: підготовка ґрунту -- етапи зрошення -- підживлення -- глибоке загортання насіння -- без затоплення -- гербіциди -- фацет кс -- сиріус -- подготовка почвы -- этапы орошения -- подкормка -- глубокая заделка семян -- без затопления -- гербициды -- сириус --
Анотація:
Зерно рису містить 7-8 % білків, 0,2-0,5 % жиру і 80-88 % крохмалю. Харчову цінність рису придають висока перетравність (90-98 %) та засвоюваність (96 %).
Зерно риса содержит 7-8% белков, 0,2-0,5% жира и 80-88% крахмала. Пищевую ценность риса придают высокая переваримость (90-98%) и усвояемость (96%).
Додаткові точки доступу: