
>
Жучков, А. А.Реологические свойства морковных соусов с активированным пектином / А. А. Жучков, В. С. Житникова, В. П. Корячкин //
Жучков, А. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 4. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/4)
Додаткові точки доступу:
Житникова, В. С.
Корячкин, В. П.
(Шифр в БД Х775324/2011/4)
Додаткові точки доступу:
Житникова, В. С.
Корячкин, В. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|