
>
631.14
Александрова, Е. А.Развитие мясного скотоводства в Смоленской области / Е. А. Александрова, М. А. Свириденкова, В. В. Черненков //
Александрова, Е. А.
Экономика с.-х. и перерабатывающих предприятий : теорет. и науч.-практ. журн. - 2013. - N 11. - С. 17-20. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2494.
(Шифр в БД Э850104/2013/11)
Ключові слова: мясное скотоводство -- м'ясне скотарство -- поголовье скота -- поголів'я худоби -- производства мяса и мясопродуктов -- виробництва м'яса та м'ясопродуктів -- потребление мяса и мясопродуктов -- споживання м'яса і м'ясопродуктів --
Анотація:
В статье рассматриваются актуальные проблемы состояния и развития производства и потребления мяса, а также мясопродуктов в Смоленской области. Проведен анализ состояния и возможностей развития в регионе мясного и мясомолочного скотоводства, свиноводства и овцеводства. Намечены направления повышения эффективности деятельности хозяйств региона.
У статті розглядаються актуальні проблеми стану і розвитку виробництва та споживання м'яса, а також м'ясопродуктів в Смоленській області. Проведено аналіз стану та можливостей розвитку в регіоні м'ясного і м'ясо-молочного скотарства, свинарства і вівчарства. Намічено напрямки підвищення ефективності діяльності господарств регіону.
Додаткові точки доступу:
Свириденкова, М. А.
Черненков, В. В.
(Шифр в БД Э850104/2013/11)
УДК | |
631.14 | |
636.22/.28 |
Ключові слова: мясное скотоводство -- м'ясне скотарство -- поголовье скота -- поголів'я худоби -- производства мяса и мясопродуктов -- виробництва м'яса та м'ясопродуктів -- потребление мяса и мясопродуктов -- споживання м'яса і м'ясопродуктів --
Анотація:
В статье рассматриваются актуальные проблемы состояния и развития производства и потребления мяса, а также мясопродуктов в Смоленской области. Проведен анализ состояния и возможностей развития в регионе мясного и мясомолочного скотоводства, свиноводства и овцеводства. Намечены направления повышения эффективности деятельности хозяйств региона.
У статті розглядаються актуальні проблеми стану і розвитку виробництва та споживання м'яса, а також м'ясопродуктів в Смоленській області. Проведено аналіз стану та можливостей розвитку в регіоні м'ясного і м'ясо-молочного скотарства, свинарства і вівчарства. Намічено напрямки підвищення ефективності діяльності господарств регіону.
Додаткові точки доступу:
Свириденкова, М. А.
Черненков, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|