>
Рассмотрим более подробно химические процесы, которые происходят во время приготовления хлебобулочных изделий //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 10. - С. 36-40.
(Шифр в БД Х194632/2013/10)
Ключові слова: хлеб -- химические процессы при приготовлении хлеба -- хліб -- хімічні процеси при приготуванні хліба --
(Шифр в БД Х194632/2013/10)
Ключові слова: хлеб -- химические процессы при приготовлении хлеба -- хліб -- хімічні процеси при приготуванні хліба --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|