
>
664.661.045.5:005.936
Солоницька, І. В.Використання технології відкладеного випікання у виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк //
Солоницька, І. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2013. - N 9. - С. 45-51. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2013/9)
Ключові слова: технологія відкладеного випікання -- порошок морської капусти -- заморожені напівфабрикати -- пробна лабораторна випічка -- глибоке заморожування -- технология отложенного выпекания -- порошок морской капусты -- замороженные полуфабрикаты -- глубокое замораживание --
Анотація:
Розробка та удосконалення технологій відкладенного випікання буде сприяти розвитку нового напряму в сучасному хлібопеченні, наприклад, при виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення на основі технології заморожених напівфабрикатів. Завдяки впровадженню технології виробництва заморожених напівфабрикатів ціна продукції, розрахованої на роздрібного та гуртового споживача, стає нижчою за собівартість виробу, виготовленого силами пекарів. тож відповідно збільшується і ефективність роботи міні-пекарень, крамниць та супермаркетів.
Додаткові точки доступу:
Пшенишнюк, Г.Ф.
(Шифр в БД Х367526/2013/9)
УДК | |
664.661.045.5:005.936 |
Ключові слова: технологія відкладеного випікання -- порошок морської капусти -- заморожені напівфабрикати -- пробна лабораторна випічка -- глибоке заморожування -- технология отложенного выпекания -- порошок морской капусты -- замороженные полуфабрикаты -- глубокое замораживание --
Анотація:
Розробка та удосконалення технологій відкладенного випікання буде сприяти розвитку нового напряму в сучасному хлібопеченні, наприклад, при виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення на основі технології заморожених напівфабрикатів. Завдяки впровадженню технології виробництва заморожених напівфабрикатів ціна продукції, розрахованої на роздрібного та гуртового споживача, стає нижчою за собівартість виробу, виготовленого силами пекарів. тож відповідно збільшується і ефективність роботи міні-пекарень, крамниць та супермаркетів.
Додаткові точки доступу:
Пшенишнюк, Г.Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|