664.661.045.5:005.936
Використання технології відкладеного випікання у виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 9. - С. 45-51. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2013/9)
УДК
664.661.045.5:005.936

Ключові слова: технологія відкладеного випікання -- порошок морської капусти -- заморожені напівфабрикати -- пробна лабораторна випічка -- глибоке заморожування -- технология отложенного выпекания -- порошок морской капусты -- замороженные полуфабрикаты -- глубокое замораживание --
Анотація:
Розробка та удосконалення технологій відкладенного випікання буде сприяти розвитку нового напряму в сучасному хлібопеченні, наприклад, при виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення на основі технології заморожених напівфабрикатів. Завдяки впровадженню технології виробництва заморожених напівфабрикатів ціна продукції, розрахованої на роздрібного та гуртового споживача, стає нижчою за собівартість виробу, виготовленого силами пекарів. тож відповідно збільшується і ефективність роботи міні-пекарень, крамниць та супермаркетів.
Додаткові точки доступу: