663.433:664.785
Вплив температури води на тривалість замочування різних copтів вівса [Текст] / В. М. Кошова, Н. О. Ємельянова, М. О. Голуб //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 11. - С. 60-62. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/11)
УДК
663.433:664.785
663.433
664.785

Ключові слова: вівсяне зерно -- голозерний -- плівчастий -- пророщування -- фізіологічні показники -- фізико-хімічні показники -- процес замочування -- овсяное зерно -- голозерный -- пленчатый -- проращивание -- физиологические показатели -- физико-химические показатели -- процесс замачивания --
Анотація:
За останні роки в Україні використовують не тільки плівчастий овес, а і новий сорт - голозерний, який да деякими фізико-хімічними показниками перевершує плівчастий сорт. Було встановлено вплив температури води на тривалість замочування зерна вівса різних сортів.
За последние годы в Украине используют не только пленчатые овес, но и новый сорт - голозерный, который по некоторым физико-химическим показателям превосходит пленчатые сорт. Было установлено влияние температуры воды на продолжительность замачивания зерна овса разных сортов.
Додаткові точки доступу: