
>
Гревцева, Н. В.Макаронні вироби з підвищеним вмістом каротиноїдів [Текст] / Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков //
Гревцева, Н. В.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 26-29. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2016/6)
Ключові слова: каротиноїдні добавки -- каротиноидные добавки -- кріопасти -- криопасты -- рослинна сировина -- растительное сырье -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- якість -- качество -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- варильні показники -- варочные показатели --
Додаткові точки доступу:
Набоков, Д. О.
(Шифр в БД Х279026/2016/6)
Ключові слова: каротиноїдні добавки -- каротиноидные добавки -- кріопасти -- криопасты -- рослинна сировина -- растительное сырье -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- якість -- качество -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- варильні показники -- варочные показатели --
Додаткові точки доступу:
Набоков, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|