Поки що немає науково обґрунтованих режимів та інструкцій з очищення, сушіння і зберігання голозерного вівса : тому-то будуть у нагоді знання про його фізико-технол. властивості / Г. Станкевич, С. Коропенко, К. Венско //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - . - N 2. - С. 23-24. - Библиогр.: с. 24.
(Шифр в БД З092708/ 2009/2)
Анотація:
Наведено результати експериментальних досліджень по визначенню фізико-механічних характеристик голозерного вівса - геометричні розміри, маса 1000 зерен, густина зернини та об’ємна маса (натура), шпаруватість, щільність укладання та інші, необхідні під час визначення всіх інших фізичних характеристик такого вівса, якими користуються для встановлення режимів технологічних операцій при зберіганні та переробці.
Додаткові точки доступу: