
>
Тритикале як цінна харчова культура / В. К. Рябчук [и др.] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 10. - С. 32-34. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2017/10)
Додаткові точки доступу:
Рябчук, В. К.
Чернобай, С. В.
Капустіна, Т. Б.
Мельник, В. С.
(Шифр в БД Х279026/2017/10)
Додаткові точки доступу:
Рябчук, В. К.
Чернобай, С. В.
Капустіна, Т. Б.
Мельник, В. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|