
>
Физиологические и технологические аспекты применения пищевых волокон / Л. Ипатова [и др.] //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 11. - С. 24-29.
(Шифр в БД Х194632/2013/11)
Ключові слова: пищевые волокна -- способы обогащения продуктов пищевыми волокнами -- пищевые волокна в производстве пищевых продуктов -- достоинства и недостатки различных источников пищевых волокон -- харчові волокна -- способи збагачення продуктів харчовими волокнами -- харчові волокна у виробництві харчових продуктів -- переваги і недоліки різних джерел харчових волокон --
Додаткові точки доступу:
Ипатова, Л.
Кочеткова, А.
Шубина, О.
Духу, Т.
Левачева, М.
(Шифр в БД Х194632/2013/11)
Ключові слова: пищевые волокна -- способы обогащения продуктов пищевыми волокнами -- пищевые волокна в производстве пищевых продуктов -- достоинства и недостатки различных источников пищевых волокон -- харчові волокна -- способи збагачення продуктів харчовими волокнами -- харчові волокна у виробництві харчових продуктів -- переваги і недоліки різних джерел харчових волокон --
Додаткові точки доступу:
Ипатова, Л.
Кочеткова, А.
Шубина, О.
Духу, Т.
Левачева, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|