006:664.87
Особливості розроблення НАССР плану для виробництва харчових концентратів / Т. Заєць, Ю. Слива //
Техніка і технології АПК : наук.-вироб. журн. - . - № 6. - С. 25-27.
(Шифр в БД Т041932/2016/6)
УДК
006:664.87
006
664.87

Ключові слова: блок-схема -- блок-схема -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- насср план -- насср план -- програми-передумови -- программы-предпосылки -- показники безпеки -- показатели безопасности --
Анотація:
У роботі розглядаються особливості побудови НАССР плану для підприємств з виготовлення харчових концентратів для створення чи реорганізації існуючої системи управління безпечністю, заснованої на принципах концепції НАССР. Сформульовано програми-передумови, які зменшують ризик забруднення харчових продуктів, а отже, унеможливлюють виникнення небезпечних факторів на будь-якому етапі виробництва. Представлені деякі показники безпечності сухих харчових концентратів для виготовлення хлібобулочних виробів, які визначені законодавством України.
В работе рассматриваются особенности построения НАССР-плана для предприятий по изготовлению пищевых концентратов для создания или реорганизации существующей системы управления безопасностью, основанной на принципах концепции НАССР. Сформулированы программы-предпосылки, которые уменьшают риск загрязнения пищевых продуктов, а следовательно, делают невозможным возникновение опасных факторов на любом этапе производства. Представлены некоторые показатели безпосности сухих пищевых концентратов для изготовления хлебобулочных изделий, которые определены законодательством Украины.
Додаткові точки доступу: