
>
Ковальов, О. В.Порівняльний аналіз вакуумно-випарного та конвективного охолодження капілярно-пористих тіл / О. В. Ковальов, В. В. Шутюк, В. М. Ковбаса //
Ковальов, О. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2012. - N 2. - С. 59-60.
(Шифр в БД Х367526/2012/2)
Ключові слова: технология хлеба -- вакуум-испарительное охлаждение -- технологія хліба -- вакуум-випарне охолодження --
Анотація:
Класична технологія хліба - трудомісткий, досить тривалий безперервний процес, що приводить до необхідності працювати у нічні зміни, значного фізичного навантаження працівників хлібозаводів. Для часткового технічного вирішення цих проблем пропонується двоетапне випікання з використанням проміжного вакуум-випарного охолодження.
Классическая технология хлеба - трудоемкий, очень длительный непрерывный процесс, что приводит к необходимости физической нагрузки работников хлебозаводов. К частичному техническому решению этих проблем предлагается выпечка в два этапа с использованием промежуточного вакуум-испарительное охлаждение.
Додаткові точки доступу:
Шутюк, В.В.
Ковбаса, В.М.
(Шифр в БД Х367526/2012/2)
Ключові слова: технология хлеба -- вакуум-испарительное охлаждение -- технологія хліба -- вакуум-випарне охолодження --
Анотація:
Класична технологія хліба - трудомісткий, досить тривалий безперервний процес, що приводить до необхідності працювати у нічні зміни, значного фізичного навантаження працівників хлібозаводів. Для часткового технічного вирішення цих проблем пропонується двоетапне випікання з використанням проміжного вакуум-випарного охолодження.
Классическая технология хлеба - трудоемкий, очень длительный непрерывный процесс, что приводит к необходимости физической нагрузки работников хлебозаводов. К частичному техническому решению этих проблем предлагается выпечка в два этапа с использованием промежуточного вакуум-испарительное охлаждение.
Додаткові точки доступу:
Шутюк, В.В.
Ковбаса, В.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|