Порівняльний аналіз вакуумно-випарного та конвективного охолодження капілярно-пористих тіл / О. В. Ковальов, В. В. Шутюк, В. М. Ковбаса //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 2. - С. 59-60.
(Шифр в БД Х367526/2012/2)
Ключові слова: технология хлеба -- вакуум-испарительное охлаждение -- технологія хліба -- вакуум-випарне охолодження --
Анотація:
Класична технологія хліба - трудомісткий, досить тривалий безперервний процес, що приводить до необхідності працювати у нічні зміни, значного фізичного навантаження працівників хлібозаводів. Для часткового технічного вирішення цих проблем пропонується двоетапне випікання з використанням проміжного вакуум-випарного охолодження.
Классическая технология хлеба - трудоемкий, очень длительный непрерывный процесс, что приводит к необходимости физической нагрузки работников хлебозаводов. К частичному техническому решению этих проблем предлагается выпечка в два этапа с использованием промежуточного вакуум-испарительное охлаждение.
Додаткові точки доступу: