
>
Кот-д’Ивуар планирует оставлять себе половину урожая какао [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 11.
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Рубрики:
Кот-д'Ивуар
Ключові слова: какао-боби -- какао-бобы -- переработка -- переробка -- экспорт -- експорт --
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Рубрики:
Кот-д'Ивуар
Ключові слова: какао-боби -- какао-бобы -- переработка -- переробка -- экспорт -- експорт --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|