
>
Рамазаева, Л. Ф.Инновации и перспективы производства и применения продуктов переработки нута : обзор / Л. Ф. Рамазаева, И. Л. Казанцева //
Рамазаева, Л. Ф.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 3. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Казанцева, И. Л.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Казанцева, И. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|