663.8, 664.782
Вплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології безалкогольних ферментованих напоїв [Текст] / Фіонг Донг Нгуен, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 8. - С. 61-63. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/8)
УДК
663.8, 664.782
663.8
664.782

Ключові слова: рис -- ферментовані напої -- ферментированные напитки -- сусло -- термічна обробка -- термическая обработка --
Анотація:
Доведено перспективність застосування зерна рису для виробництва безалкогольних напоїв. Показано вплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології ферментованих напоїв.
Доказана перспективность применения зерна риса для производства безалкогольных напитков. Показано влияние термической обработки риса для приготовления сусла в технологии ферментированных напитков.
Додаткові точки доступу: