
>
663.8, 664.782
Нгуен, Фіонг ДонгВплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології безалкогольних ферментованих напоїв [Текст] / Фіонг Донг Нгуен, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський //
Нгуен, Фіонг Донг
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 8. - С. 61-63. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/8)
Ключові слова: рис -- ферментовані напої -- ферментированные напитки -- сусло -- термічна обробка -- термическая обработка --
Анотація:
Доведено перспективність застосування зерна рису для виробництва безалкогольних напоїв. Показано вплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології ферментованих напоїв.
Доказана перспективность применения зерна риса для производства безалкогольных напитков. Показано влияние термической обработки риса для приготовления сусла в технологии ферментированных напитков.
Додаткові точки доступу:
Олійник, С. І.
Прибильський, В. Л.
(Шифр в БД Х367526/2016/8)
УДК | |
663.8, 664.782 | |
663.8 | |
664.782 |
Ключові слова: рис -- ферментовані напої -- ферментированные напитки -- сусло -- термічна обробка -- термическая обработка --
Анотація:
Доведено перспективність застосування зерна рису для виробництва безалкогольних напоїв. Показано вплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології ферментованих напоїв.
Доказана перспективность применения зерна риса для производства безалкогольных напитков. Показано влияние термической обработки риса для приготовления сусла в технологии ферментированных напитков.
Додаткові точки доступу:
Олійник, С. І.
Прибильський, В. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|