
>
Рибалка, О.Останнім часом у пивоварів посилена увага до голозерного ячменю : адже в ньому, на відміну від плівчастого родича, значно кращі показники для виготовлення бурштин. напою / О. Рибалка, А. Лінчевський //
Рибалка, О.
Зерно і хліб. - Киiв : КП "Ред.-вид. центр "ЗіХ", 2009. - N 1. - Библиогр.: с. 53.
(Шифр в БД З092708/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Лінчевський, А.
(Шифр в БД З092708/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Лінчевський, А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|