
>
Корецька, І.Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів / І. Корецька //
Корецька, І.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 6. - С. 11-12. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/6)
(Шифр в БД Х194632/2013/6)
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|