
>
Селюк, Л.Производство вафель [Текст] / Л. Селюк //
Селюк, Л.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 5. - С. 37-38.
(Шифр в БД Х279026/2016/5)
Ключові слова: вафли -- вафлі -- технология производства -- технологія виробництва -- тесто -- тісто -- выпечка -- випікання -- начинки --
(Шифр в БД Х279026/2016/5)
Ключові слова: вафли -- вафлі -- технология производства -- технологія виробництва -- тесто -- тісто -- выпечка -- випікання -- начинки --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|