
>
Продукти DeutscheBack, призначені для технології глибокого заморожування тіста та відкладеної випічки [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 5. - С. 18-20.
(Шифр в БД Х279026/2017/5)
Рубрики:
Німеччина
Германия
Ключові слова: технологія глибокого заморожування -- технология глубокой заморозки -- сировина -- сырье -- поліпшувачі -- улучшители -- суміші -- смеси -- topbake freeze klg 01 -- topsweet croissant f&s --
(Шифр в БД Х279026/2017/5)
Рубрики:
Німеччина
Германия
Ключові слова: технологія глибокого заморожування -- технология глубокой заморозки -- сировина -- сырье -- поліпшувачі -- улучшители -- суміші -- смеси -- topbake freeze klg 01 -- topsweet croissant f&s --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|