
>
Лицитин из сои и мука бобовых. Применение их в разных странах строго регламентировано //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 10. - С. 16-17.
(Шифр в БД Х194632/2013/10)
Ключові слова: лецитин -- преимущества использования -- недостатки использования -- лецитин -- переваги використання -- недоліки використання --
(Шифр в БД Х194632/2013/10)
Ключові слова: лецитин -- преимущества использования -- недостатки использования -- лецитин -- переваги використання -- недоліки використання --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|