636.04.033
Новий підхід до методики оцінки якості туші свиней / В. Ф. Зєльдін, Г. О. Юдін, Ю. М. Шавкун //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 11. - С. 38-41. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/11)
УДК
636.04.033

Рубрики:
Свинарство
свиноводство
Дніпропетровська область
Днепропетровская область

Ключові слова: свинарство -- селекція -- продуктивність -- забійні якості -- м’ясо-сальні якості -- оцінка відрубів -- свиноводство -- селекция -- продуктивность -- убойные качества -- мясо-сальные качества -- оценка отрубов --
Анотація:
Изучен морфологический состав туш свиней крупной белой породы с повышенными мясными характеристиками продуктивности и определен объективный подход к системе оценки уровня мясной продуктивности животных.
Вивчено морфологічний склад туш свиней великої білої породи з підвищенними м’ясними характеристиками продуктивності і визначено об’єктивний підхід до системи оцінки рівня м’ясної продуктивності тварин.
Додаткові точки доступу: