
>
636.04.033
Зєльдін, В. Ф.Новий підхід до методики оцінки якості туші свиней / В. Ф. Зєльдін, Г. О. Юдін, Ю. М. Шавкун //
Зєльдін, В. Ф.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2011. - N 11. - С. 38-41. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/11)
Рубрики:
Свинарство
свиноводство
Дніпропетровська область
Днепропетровская область
Ключові слова: свинарство -- селекція -- продуктивність -- забійні якості -- м’ясо-сальні якості -- оцінка відрубів -- свиноводство -- селекция -- продуктивность -- убойные качества -- мясо-сальные качества -- оценка отрубов --
Анотація:
Изучен морфологический состав туш свиней крупной белой породы с повышенными мясными характеристиками продуктивности и определен объективный подход к системе оценки уровня мясной продуктивности животных.
Вивчено морфологічний склад туш свиней великої білої породи з підвищенними м’ясними характеристиками продуктивності і визначено об’єктивний підхід до системи оцінки рівня м’ясної продуктивності тварин.
Додаткові точки доступу:
Юдін, Г. О.
Шавкун, Ю. М.
(Шифр в БД В014345/2011/11)
УДК | |
636.04.033 |
Рубрики:
Свинарство
свиноводство
Дніпропетровська область
Днепропетровская область
Ключові слова: свинарство -- селекція -- продуктивність -- забійні якості -- м’ясо-сальні якості -- оцінка відрубів -- свиноводство -- селекция -- продуктивность -- убойные качества -- мясо-сальные качества -- оценка отрубов --
Анотація:
Изучен морфологический состав туш свиней крупной белой породы с повышенными мясными характеристиками продуктивности и определен объективный подход к системе оценки уровня мясной продуктивности животных.
Вивчено морфологічний склад туш свиней великої білої породи з підвищенними м’ясними характеристиками продуктивності і визначено об’єктивний підхід до системи оцінки рівня м’ясної продуктивності тварин.
Додаткові точки доступу:
Юдін, Г. О.
Шавкун, Ю. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|