
>
Влияние режимов посолки в зерне на физико-химические, микробиологические и биохимические процессы в голубом сыре / И. А. Шергина [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 2. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/2)
Додаткові точки доступу:
Шергина, И. А.
Перфильев, Г. Л.
Остроухова, И. Л.
Матевосян, Л. С.
(Шифр в БД Х775324/2011/2)
Додаткові точки доступу:
Шергина, И. А.
Перфильев, Г. Л.
Остроухова, И. Л.
Матевосян, Л. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|