
>
Технологія випікання листково-дріжджових виробів [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 1. - С. 29..
(Шифр в БД Х279026/2018/1)
Ключові слова: дріжджове листкове тісто -- дрожжевое слоеное тесто -- технологічний процес -- технологический процесс -- заміс -- замес -- ламінація -- ламинация -- вистоювання -- расстойка -- випікання -- выпекание --
(Шифр в БД Х279026/2018/1)
Ключові слова: дріжджове листкове тісто -- дрожжевое слоеное тесто -- технологічний процес -- технологический процесс -- заміс -- замес -- ламінація -- ламинация -- вистоювання -- расстойка -- випікання -- выпекание --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|