
>
634.11
Постоленко, Є.Яблука для переробки / Є. Постоленко //
Постоленко, Є.
Садівництво по-українськи. - 2016. - № 2. - С. 18=20.
(Шифр в БД С879805/2016/2)
Ключові слова: яблука -- сорти -- біохімічні властивості -- соки -- компоти -- пюре -- повидла --
Анотація:
Щоб продукти переробки яблук були якісними і поживними, потрібне не лише новітнє обладнання, а й сировина із відповідним біохімічним складом та технологічними властивостями. Правильний підбір сортів яблуні допоможе отримати таку сировину.
(Шифр в БД С879805/2016/2)
УДК | |
634.11 |
Ключові слова: яблука -- сорти -- біохімічні властивості -- соки -- компоти -- пюре -- повидла --
Анотація:
Щоб продукти переробки яблук були якісними і поживними, потрібне не лише новітнє обладнання, а й сировина із відповідним біохімічним складом та технологічними властивостями. Правильний підбір сортів яблуні допоможе отримати таку сировину.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|