>
Романова, Е. В.Влияние аллельного состояния белковых локусов на показатели качества пшеничной муки [Текст] / Е. В. Романова, Лаббан Адхам Ахмед Аль //
Романова, Е. В.
Аграр. наука. - М., 2011. - N 7. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД А783718/2011/7)
Додаткові точки доступу:
Аль, Лаббан Адхам Ахмед
(Шифр в БД А783718/2011/7)
Додаткові точки доступу:
Аль, Лаббан Адхам Ахмед
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|