>
663.4
Иванченко, О. Б."Вредные" вещества пива и пути их снижения [Текст] / О. Б. Иванченко, Т. В. Проскурякова //
Иванченко, О. Б.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 37-38. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: производство пива -- виробництво пива -- биогенные амины -- біогенні аміни -- гистамин -- гістамін -- солод -- фитоэстрогены -- фітоестрогени --
Додаткові точки доступу:
Проскурякова, Т. В.
(Шифр в БД П474828/2016/6)
| УДК | |
| 663.4 |
Ключові слова: производство пива -- виробництво пива -- биогенные амины -- біогенні аміни -- гистамин -- гістамін -- солод -- фитоэстрогены -- фітоестрогени --
Додаткові точки доступу:
Проскурякова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|