>
Неповинных, Н. В.Функционально-технологические свойства творожных изделий с тыквенным порошком / Н. В. Неповинных, Н. М. Птичкина //
Неповинных, Н. В.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N1. - С. 42-43.
(Шифр в БД Х775324/2008/1)
Ключові слова: переработка -- технологии -- игиена питания --
Додаткові точки доступу:
Птичкина, Н.М.
(Шифр в БД Х775324/2008/1)
Ключові слова: переработка -- технологии -- игиена питания --
Додаткові точки доступу:
Птичкина, Н.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|