>
Тертычная, Т. Н.Научные основы повышения биологической ценности сдобного печенья / Т. Н. Тертычная //
Тертычная, Т. Н.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 2. - С. 66- 70. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/2)
Ключові слова: сдобное печенье -- тесто -- соя -- биологическая ценность --
(Шифр в БД Х367526/2010/2)
Ключові слова: сдобное печенье -- тесто -- соя -- биологическая ценность --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|