
>
637.5-004.12
Вплив рослинних порошків на якість м’ясних продуктів [Текст] / Л. Ю. Шубіна [та ін.] //
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2019. - N 4. - С. 37-43. - Бібліогр.: с. 42-43.
(Шифр в БД -054081/2019/4)
Ключові слова: харчові продукти функційного призначення -- продукты питания функционального назначения -- м’ясні паштети -- мясные паштеты -- клітковина з насіння розторопші -- клетчатка из семян расторопши -- модельные мясные паштеты -- модельні м’ясні паштети -- харчова цінність -- пищевая ценность --
Додаткові точки доступу:
Шубіна, Л. Ю.
Янушкевич, Д. А.
Афанасьєва, В. А.
Лисенко, В. В.
(Шифр в БД -054081/2019/4)
УДК | |
637.5-004.12 |
Ключові слова: харчові продукти функційного призначення -- продукты питания функционального назначения -- м’ясні паштети -- мясные паштеты -- клітковина з насіння розторопші -- клетчатка из семян расторопши -- модельные мясные паштеты -- модельні м’ясні паштети -- харчова цінність -- пищевая ценность --
Додаткові точки доступу:
Шубіна, Л. Ю.
Янушкевич, Д. А.
Афанасьєва, В. А.
Лисенко, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|