
>
Дорохович, В. В.Розроблення кондитерських виробів зниженої калорійності - актуальне завдання кондитерської галузі [Текст] / В. В. Дорохович //
Дорохович, В. В.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 4. - С. 28-29. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2017/4)
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- цукрозамінники -- сахарозаменители -- ожирение -- ожиріння -- калорійність -- калорийность --
(Шифр в БД Х279026/2017/4)
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- цукрозамінники -- сахарозаменители -- ожирение -- ожиріння -- калорійність -- калорийность --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|