
>
Исследование технологических особенностей муки тритикале для производства мучных кондитерских изделий функционального назначения / Н. В. Сокол [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2008. - N10. - С. 27-30. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Сокол, Н.В.
Гриценко, С.А.
Храмова, Н.С.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Сокол, Н.В.
Гриценко, С.А.
Храмова, Н.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|