
>
Хуршудян, С.Фальсифицированные пищевые продукты: классификация и определения / С. Хуршудян //
Хуршудян, С.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 12. - С. 15-16. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: классификация -- фальсифицированные пищевые продукты -- класифікація -- фальсифіковані харчові продукти --
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: классификация -- фальсифицированные пищевые продукты -- класифікація -- фальсифіковані харчові продукти --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|