
>
Кирпіченкова, О.Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників / О. Кирпіченкова, В. Оболкіна, О. Бадяка //
Кирпіченкова, О.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 5. - С. 3-5. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: пряник -- якість заварних пряників -- овочеве пюре -- пряник -- качество заварных пряников -- овощное пюре --
Додаткові точки доступу:
Оболкіна, В.
Бадяка, О.
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: пряник -- якість заварних пряників -- овочеве пюре -- пряник -- качество заварных пряников -- овощное пюре --
Додаткові точки доступу:
Оболкіна, В.
Бадяка, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|