
>
Антонік, І. І.Особливості баранини, як перспективного і корисного продукту харчування [Текст] / І. І. Антонік, О. О. Кучерявенко //
Антонік, І. І.
Корми і факти : наук.-вироб. журн. - 2018. - № 3. - С. 46-48..
(Шифр в БД К197270/2018/3)
Додаткові точки доступу:
Кучерявенко, О. О.
(Шифр в БД К197270/2018/3)
Додаткові точки доступу:
Кучерявенко, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|