
>
663.674
Голубева, Л. В.Изучение кинетики процесса фризерования смесей для мягкого мороженого / Л. В. Голубева, Е. А. Пожидаева, Е. С. Попов //
Голубева, Л. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 5. - С. 31-33. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/5)
Ключові слова: вязкость -- мороженое -- стабилизатор -- фризер -- в'язкість -- морозиво -- стабілізатор -- фрізер --
Анотація:
Использование методов физико-химической механики позволяет получать готовые продукты постоянного, заранее заданного качества, интенсифицировать технологические процесы, создавать новые продукты. Реологические характеристики смесей для мягкого мороженого были исследованы на ротационном вискозиметре "Реотест -2" В статье показано, что технологические свойства стабилизатора имеют важное значение при разработке новых сортов мороженого.
Використання методів фізико-хімічної механіки дозволяє одержувати готові продукти постійної, заздалегідь заданої якості, інтенсифікувати технологічні процеси, створювати нові продукти. Реологічні характеристики сумішей для м'якого морозива були досліджені на ротаційному віскозиметрі "Реотест -2" У статті показано, що технологічні властивості стабілізатора мають важливе значення при розробці нових сортів морозива.
Додаткові точки доступу:
Пожидаева, Е.А.
Попов, Е. С.
(Шифр в БД Х775324/2012/5)
УДК | |
663.674 |
Ключові слова: вязкость -- мороженое -- стабилизатор -- фризер -- в'язкість -- морозиво -- стабілізатор -- фрізер --
Анотація:
Использование методов физико-химической механики позволяет получать готовые продукты постоянного, заранее заданного качества, интенсифицировать технологические процесы, создавать новые продукты. Реологические характеристики смесей для мягкого мороженого были исследованы на ротационном вискозиметре "Реотест -2" В статье показано, что технологические свойства стабилизатора имеют важное значение при разработке новых сортов мороженого.
Використання методів фізико-хімічної механіки дозволяє одержувати готові продукти постійної, заздалегідь заданої якості, інтенсифікувати технологічні процеси, створювати нові продукти. Реологічні характеристики сумішей для м'якого морозива були досліджені на ротаційному віскозиметрі "Реотест -2" У статті показано, що технологічні властивості стабілізатора мають важливе значення при розробці нових сортів морозива.
Додаткові точки доступу:
Пожидаева, Е.А.
Попов, Е. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|