663.44:641.1:663.41
Використання хмелю при застосуванні цукровмісних замінників солоду у виробництві пива / Л. В. Проценко [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 2. - С. 63-66. - Бібліогр.: с. 65-66.
(Шифр в БД В014345/2012/2)
УДК
663.44:641.1:663.41
663.44
641.1
663.41

Ключові слова: сусло -- фізико-хімічні показники -- органолептична оцінка -- патока мальтозна -- глюкозно-фруктозні сиропи -- физико-химические показатели -- органолептическая оценка -- патока мальтозная -- глюкозно-фруктозные сиропы --
Анотація:
Наведено результати досліджень впливу цукровмісних замінників солоду на якість сусла та пива, особливо на процес трансформації та ізомеризації гірких речовин і поліфенольних сполук у готовий продукт.
Приведены результаты исследований влияния сахаросодержащих заменителей солода на качество сусла и пива, особенно на процесс трансформации и изомеризации горьких веществ и полифенольных соединений в готовый продукт.
Додаткові точки доступу: