
>
663.44:641.1:663.41
Використання хмелю при застосуванні цукровмісних замінників солоду у виробництві пива / Л. В. Проценко [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2012. - N 2. - С. 63-66. - Бібліогр.: с. 65-66.
(Шифр в БД В014345/2012/2)
Ключові слова: сусло -- фізико-хімічні показники -- органолептична оцінка -- патока мальтозна -- глюкозно-фруктозні сиропи -- физико-химические показатели -- органолептическая оценка -- патока мальтозная -- глюкозно-фруктозные сиропы --
Анотація:
Наведено результати досліджень впливу цукровмісних замінників солоду на якість сусла та пива, особливо на процес трансформації та ізомеризації гірких речовин і поліфенольних сполук у готовий продукт.
Приведены результаты исследований влияния сахаросодержащих заменителей солода на качество сусла и пива, особенно на процесс трансформации и изомеризации горьких веществ и полифенольных соединений в готовый продукт.
Додаткові точки доступу:
Проценко, Л. В.
Венгер, О. О.
Мелетьєв, А. Є.
Дерій, О. І.
(Шифр в БД В014345/2012/2)
УДК | |
663.44:641.1:663.41 | |
663.44 | |
641.1 | |
663.41 |
Ключові слова: сусло -- фізико-хімічні показники -- органолептична оцінка -- патока мальтозна -- глюкозно-фруктозні сиропи -- физико-химические показатели -- органолептическая оценка -- патока мальтозная -- глюкозно-фруктозные сиропы --
Анотація:
Наведено результати досліджень впливу цукровмісних замінників солоду на якість сусла та пива, особливо на процес трансформації та ізомеризації гірких речовин і поліфенольних сполук у готовий продукт.
Приведены результаты исследований влияния сахаросодержащих заменителей солода на качество сусла и пива, особенно на процесс трансформации и изомеризации горьких веществ и полифенольных соединений в готовый продукт.
Додаткові точки доступу:
Проценко, Л. В.
Венгер, О. О.
Мелетьєв, А. Є.
Дерій, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|