
>
Миронова, А.Йогурт корисний, лише за умови, що він натуральний [Текст] / А. Миронова //
Миронова, А.
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2012. - N 4. - С. 61-62.
(Шифр в БД -054081/2012/4)
Анотація:
Натуральний йогурт - це смачний, поживний і цілющий продукт, який містить корисні мікроорганізми, що нормалізують мікрофлору в кишечнику й пригнічують життєдіяльність різноманітних хвороботворних бактерій. Для організму це цінне джерело окремих вітамінів групи В, кальцію, фосфору, цинку і магнію.
Натуральный йогурт - это вкусный, питательный и целебный продукт, содержащий полезные микроорганизмы, которіе нормализуюют микрофлору в кишечнике и подавляют жизнедеятельность различных болезнетворных бактерий. Для организма это ценный источник отдельных витаминов группы В, кальция, фосфора, цинка и магния.
(Шифр в БД -054081/2012/4)
Анотація:
Натуральний йогурт - це смачний, поживний і цілющий продукт, який містить корисні мікроорганізми, що нормалізують мікрофлору в кишечнику й пригнічують життєдіяльність різноманітних хвороботворних бактерій. Для організму це цінне джерело окремих вітамінів групи В, кальцію, фосфору, цинку і магнію.
Натуральный йогурт - это вкусный, питательный и целебный продукт, содержащий полезные микроорганизмы, которіе нормализуюют микрофлору в кишечнике и подавляют жизнедеятельность различных болезнетворных бактерий. Для организма это ценный источник отдельных витаминов группы В, кальция, фосфора, цинка и магния.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|